Top 10 best verkochte Dagje Weg Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

Tot €5,00 korting per ticket

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld op deze manier te ervaren is!

Koop nu je tickets!
2
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek! In subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever vermaakt het hele gezin zich urenlang. Terwijl de een ontspant in de whirlpool of een kruidenbad, roetsjt de ander keer op keer van de glijbaan.

Bekijk de aanbieding
3
Man en twee kinderen bij Het Scheepvaartmuseum

Maak een spannende zeereis in Het Scheepvaartmuseum

Unieke aanbieding: 20% korting

Amsterdam - Ga je mee op avontuur in Het Scheepvaartmuseum? Kinderen beleven met hun (groot)ouders een dag vol spannende verhalen van stoere zeebonken en matrozen. Vuur het kanon af en stap aan boord bij Michiel de Ruyter!

Bekijk de aanbieding
4
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
5
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en €5,10 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bekijk de aanbieding
6
Pannenkoekenboot Rotterdam

Pannenkoekenboot Rotterdam

10% korting op al je tickets

Rotterdam - Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Maas. Havenstad Rotterdam met haar indrukwekkende skyline trekt aan je voorbij terwijl je geniet van lekker eten en het mooie uitzicht.

Bekijk de aanbieding
7
Space expo satelliet

Reis langs sterren en planeten bij Space Expo

Bestel je tickets met €1,- korting

Noordwijk - Bij Space Expo word je meegenomen op een reis langs verre planeten en melkwegstelsels. Leer alles over de ruimtevaart, bekende astronauten zoals André Kuipers en voel hoe het is om te bewegen op de maan met de moonjump.

Bekijk de aanbieding
8
Museum van de 20e Eeuw met aanbieding

Feest der Herkenning in Museum van de 20e Eeuw in oude gevangenis van Hoorn

20% korting op alle tickets

Hoorn - Benieuwd hoe 't dagelijks leven er 40 of 60 jaar geleden uitzag? In het Museum van de 20e Eeuw lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Gluur eens binnen bij een retro huiskamer of neem een kijkje bij een ouderwetse herenkapper. Gratis Audiotour!

Bekijk de aanbieding
9
Zelf speculaas maken!

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

€1,50 korting en gratis speurtocht

Hattem - De bakker zelf aan het werk zien? Dat kan in het pittoreske stadje Hattem bij het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten.

Bekijk de aanbieding
10
Kinderen springen op de trampolines van Speelboerderij de Flierefluiter

Kom spelen bij De Flierefluiter!

Tot €2,00 korting per ticket

Raalte - Of het nou mooi weer of slecht weer is, bij speelboerderij De Flierefluiter raak je niet uitgespeeld! Er is een grote buitenspeeltuin, een zwembad, een binnenspeelparadijs en een kinderboerderij. Een geslaagd dagje uit voor het hele gezin.

Bekijk de aanbieding