10 Populairste aanbiedingen op RefoTickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
2
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
3
Country & Christmas Fair 2018 op Kasteel de Haar

Geniet van winterse sferen op de Country & Christmas Fair 2018

Tot € 5,- korting op je tickets!

Haarzuilens - Geniet van the most wonderful time of the year tijdens de Country & Christmas Fair 2018! Kerstshoppen, heerlijk eten en in de wintersfeer komen op een magische locatie: in de weelderige tuinen van Kasteel de Haar.

Bestel tickets met tot € 5,- korting!
4
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€ 2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek. Een dagje naar subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever is leuk voor alle leeftijden! Terwijl de kids van de glijbaan roetsjen, ontspannen hun ouders in een warme whirlpool.

Koop tickets met € 2,50 korting!
5
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
6
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en € 5,10 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bestel je tickets met € 5,10 korting
7
Stokloopinstructie bij Muzieum

Ga mee op ontdekkingstocht in de duisternis in het muZIEum

Extra korting en gratis consumptie!

Nijmegen - Even boodschappen doen of naar de stad voor een cadeautje lijkt heel simpel. Maar als je blind of slechtziend bent is dit niet zo gemakkelijk. Ervaar het dagelijks leven in het donker onder begeleiding van een blinde of slechtziende gids.

Bekijk de aanbieding
8
Volg een speurtocht door het museum

Beleef de Slag om Arnhem bij Airborne Museum Hartenstein!

Tijdelijk 50% korting

Oosterbeek - Beleef de Tweede Wereldoorlog alsof je er zelf middenin zit. Ga terug in de tijd bij Airborne Museum Hartenstein en beleef de ondergrondse Airborne Experience. Hier maak je de oorlog van heel dichtbij mee.

Bestel je tickets nu met 50% korting!
9
Olifant bij DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€ 2,- korting op tickets!

Amersfoort - Krijg je nooit genoeg van dieren? Kom dan naar DierenPark Amersfoort, waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren loopt. In deze dierentuin middenin het bos ontmoet je heel veel dieren van heel dichtbij!

Bestel tickets met € 2,- korting
10
Man en twee kinderen bij Het Scheepvaartmuseum

Maak een spannende zeereis in Het Scheepvaartmuseum

Aanbieding: 20% korting

Amsterdam - Ga je mee op avontuur in Het Scheepvaartmuseum? Kinderen beleven met hun (groot)ouders een dag vol spannende verhalen van stoere zeebonken en matrozen. Vuur het kanon af en stap aan boord bij Michiel de Ruyter!

Koop je tickets met 20% korting