10 Populairste aanbiedingen op RefoTickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

Bestel je tickets met korting!

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld op deze manier te ervaren is!

Koop nu je tickets!
2
Kinderen tekenen op een kaart met een generaal

Schatzoeken en dwalen door het doolhof bij GeoFort

5% korting op je tickets

Herwijnen - Verdwalen was nog nooit zo leuk en leerzaam! Bij GeoFort ontdek je alles over kaarten en navigatie. Binnen en buiten zijn allerlei experimenten te beleven. Kruip in de huid van een spion en leer hoe vleermuizen navigeren in de Vleermuisspeurtuin.

Bekijk de aanbieding
3
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
4
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek. Een dagje naar subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever is leuk voor alle leeftijden! Terwijl de kids van de glijbaan roetsjen, ontspannen hun ouders in een warme whirlpool.

Koop tickets met €2,50 korting!
5
Piepschuim snijden

Speel- en ontdekpark De Spelerij

Tot €2,50 korting op je ticket

Dieren - Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek! Schep jezelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak zelf iets moois.

Bekijk de aanbieding
6
De Zilvermeeuw vaart door de Biesbosch

Rondvaart door de Biesbosch

Bestel gemakkelijk en snel je tickets!

Drimmelen - Verken Nationaal Park de Biesbosch vanaf een boot! Allerlei bijzondere vogels vliegen in het rond terwijl je op het dek geniet van een drankje.

Bekijk de aanbieding
7
Man en twee kinderen bij Het Scheepvaartmuseum

Maak een spannende zeereis in Het Scheepvaartmuseum

Unieke aanbieding: 20% korting

Amsterdam - Ga je mee op avontuur in Het Scheepvaartmuseum? Kinderen beleven met hun (groot)ouders een dag vol spannende verhalen van stoere zeebonken en matrozen. Vuur het kanon af en stap aan boord bij Michiel de Ruyter!

Bekijk de aanbieding
8
Kinderen springen op de trampolines van Speelboerderij de Flierefluiter

Kom spelen bij De Flierefluiter!

Gratis consumptie bij elk ticket

Raalte - Of het nou mooi weer of slecht weer is, bij speelboerderij De Flierefluiter raak je niet uitgespeeld! Er is een grote buitenspeeltuin, een zwembad, een binnenspeelparadijs en een kinderboerderij. Een geslaagd dagje uit voor het hele gezin.

Bekijk de aanbieding
9
Zandsculpturen Garderen - beroemde kunstwerken.

't Veluws Zandsculpturenfestijn 2018

Korting op al je tickets

Garderen - Mooie schilderijen en beroemde schilders uit de Gouden Eeuw! Heel veel moois uit het leven van bekende Nederlanders verwerkt in zandkunstwerken van spectaculaire formaten. Bezoek 't Veluws Zandsculpturenfestijn met als thema 'Hollandse Meesters'!

Bestel je tickets nu met korting
10
Pannenkoekenboot Rotterdam

Pannenkoekenboot Rotterdam

10% korting op al je tickets

Rotterdam - Op de Pannenkoekenboot mag iedereen onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Maas. Havenstad Rotterdam met haar indrukwekkende skyline trekt aan je voorbij terwijl je geniet van lekker eten en het mooie uitzicht.

Bekijk de aanbieding